NYA LOKALER

Nybyggda lokaler samt förråd och kontor för uthyrning

Har du för mycket grejer som inte får plats eller behöver större lokaler för ditt företag? Vi hyr ut kontorplatser - både fasta och för co working samt 4 förråd på vardera ca 230 kvm i två plan, komplett med toalett, dusch och kyl. (OBS endast två förråd kvar för uthyrning!) Elektrotjänst i Bovallstrand erbjuder nybyggda lokaler nära skog och bad med snabbt wifi och gott kaffe. Läs mer om vad vi erbjuder och kontakta oss om du vill veta mer eller anmäla intresse!

Anpassade lokaler

Lokalerna är anpassade för en mängd olika verksamheter och passar både hantverkare med behov av plats för lager och maskiner eller för dig som behöver fler kontorsplatser. Vad har du för behov?

Co-working

Hos oss får du unika möjligheter att nätverka och utveckla dina idéer i en kreativ och inspirerande miljö. Passar både dig som är aktiv i närmiljön eller har hela världen som din arbetsplats.

Plats att mötas

Nya fräscha lokaler med tillgång till kök, lunchrum, toalett, dusch och möteslokaler utrustade med all teknik och rätt förutsättningar för lyckade möten, vare sig det blir på plats eller i hybridform. Gott kaffe & snabbt WIFI!

Hållbart

Vi satsar på ett hållbart bygge! Vi kommer att ha solpaneler och mycket av möbler och inredning kommer vara både vintage och återbruk.

Cykelvänligt

Vill du pendla till din arbetsplats med cykel eller ta en träningsrunda i våra fantastiska omgivningar under dagen? Hos oss finns fina möjligheter till att ta hand om både dig själv och cykeln med tillgång till cykelpump och verktyg för att hålla utrustningen i trim.

Laddboxar

Kör du på el? Ladda bilen under arbetsdagen! Vi kommer att ha tillgång till parkeringsplatser med laddboxar.

"Utegym och löparspår i skogen strax intill, sedan dopp i havet eller använd vår utedusch!"

Vårt erbjudande

Vi erbjuder uthyrning av förråd och lokaler samt kontorsplatser för både det lilla och det lite större företaget. Våra nya lokaler möjliggör coworking i inspirerande miljö med allt du behöver för din verksamhet med närhet till både mataffär, kommunikationer och motionsspår.

FÖRRÅD OCH LOKALER FÖR UTHYRNING

Har du mycket grejer som inte får plats eller annat behov av förvaring? Vi har 4 förråd för uthyrning på vardera ca 230 kvm i två plan, komplett med toalett, dusch och kyl. (OBS endast två förråd kvar för uthyrning!) Kontakta oss om du vill veta mer!
Se priser här.

VÅRT SHOW ROOM

 I vår huvudentré kommer ni in i vårt rymliga Show Room där vi visar upp en del av vårt sortiment av t. ex. lampor, utearmaturer, tapeter, färger, vitvaror mm. Det finns även en mängd väl utvalda vintage-möbler till försäljning, då hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat.

KONTORSPLATSER

Hos oss kan du hyra kontor i flera olika storlekar, skräddarsytt efter dina behov! Även co working med både rörliga och fasta platser - kom när du vill, lägg dina saker i eget skåp och sätt dig på en ledig plats eller bakom eget skrivbord. Flexibelt och enkelt!
Se priser här.

KONFERENS

Lägg er nästa konferens hos oss!
Våra lokaler erbjuder en avslappnad och inspirerande miljö som låter människor ha ett mer givande, kreativt och effektivt möte.
Se priser här.

Följ oss!

Vill du veta mer om våra pågående projekt? Följ oss på sociala medier!

Vill du ha möjlighet att sitta ute och jobba? Att kunna jobba utomhus leder till ökad kreativitet och välmående!

Vill du anmäla intresse?

Anmäl ditt intresse eller kontakta oss för att veta mer. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!